Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com IV CONGRÉS MÀRQUETING, 20 i 21 de febrer. DTE. COL·LEGIATS/DES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Consejo de Colegios de Pedagogía

IV CONGRÉS MÀRQUETING, 20 i 21 de febrer. DTE. COL·LEGIATS/DES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > IV CONGRÉS MÀRQUETING, 20 i 21 de febrer. DTE. COL·LEGIATS/DES Eduketing és el Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu organitzat per l'Instituto de Calidad Pedagógica i el Consejo General de Colegios Oficiales de Pedagogos y Psicopedagogos, del què el Col·legi de Pedagogs de Catalunya en forma part.

Es realitzarà el 20 i 21 de febrer a Madrid.

 

Eduketing pretén acostar el Màrqueting al sector educatiu, a través de conferències pràctiques i casos d'èxit, fet que permet que els centres educatius apliquin les principals tècniques de màrqueting. És el principal Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu present a Espanya, Colòmbia i Mèxic. Incorpora al sector educatiu les últimes tendències de màrqueting que s'apliquen amb èxit en altres sectors.

 

Eduketing es troba emmarcat al si de la Fira AULA, la fira d'educació referent a nivell internacional. Està adreçat a tots aquells professionals de qualsevol Centre Educatiu que necessitin adquirir coneixements sobre com una bona estratègia de Màrqueting pot influir en la relació del Centre amb el seu context, millorar els resultats de captació i fidelització d'alumnes. En definitiva, utilitzar el Màrqueting com una eina de comunicació, posicionament i innovació.

 

El IV Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu vol apropar, ensenyar i donar a conèixer els beneficis que pot proporcionar el màrqueting al món de l'educació.

 

 

Els col·legiats i col·legiades interessats en assistir gaudiran de descomptes especials.

 >> Més informació i codi promocional pel COPEC


Més informació

Data de publicació: 7/1/2014