Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Conferència Mediació d´Aldo Morrone<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Conferència Mediació d'Aldo Morrone

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Conferència Mediació d´Aldo Morrone<br>

El passat 3 de febrer el professor Aldo Morrone, expert en mediació i mediador als tribunals de Montreal, va impartir la Conferència: “LA RESPOSTA A LA CONDUCTA AGRESSIVA I A L’ESCALADA DEL CONFLICTE”, organitzada pel Col·legi de Treball Social, Col·legi de Sociòlegs i Politòlegs i el Col·legi de Pedagogs, oberta a tots i totes els col·legiats/des dels tres Col·legis.


La Conferència fou inaugurada per representants dels tres Col·legis Professionals: Ana Parés, degana del COLPIS, Eva Noguera de la Comissió de Mediació del TSCAT i Josep M. Elias president del COPEC. Josep M. Elias en la seva intervenció va fer èmfasi en "Apostem per la gestió col·laborativa dels conflictes” i “Cal fer pedagogia de la mediació”

El professor Morrone, per la seva part, feu palesa en què “Ni els temes difícils ni les persones agressives són un obstacle insalvable per a l'èxit d'una mediació” i "Els retrets expressen necessitats; són l’altra cara de la moneda. La queixa dóna elements amb què treballar"

Una conferència que s’inscriu en les activitats que es porta a terme en el marc de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats, de la Intercol·legial Catalana.  


PROGRAMA DE L’ACTE - CONFERÈNCIA MEDIACIÓ ALDO MORRONE

3 de febrer del 2014

Auditori Pati Manning (C/ Montalegre 7, Barcelona)

  • 17:00h – 17:15h: BENVINGUDA

1. Sra. Eva Noguera. Comissió Mediació Col·legi Treball Social. (5’)

2. Sra. Anna Parés. Degana Col·legi Politòlegs (5’)

3. Sr. Josep Mª Elias. President Col·legi Pedagogs (5’)

4. Sra. Eva Noguera. Comissió Mediació Col·legi Treball Social. Presentació del Sr. Morrone i de la Sra. Feu

  • 17:15h: CONFERÈNCIA PROF. ALDO MORRONE: “La resposta a la conducta agressiva i a l’escalada del conflicte”.

  • 20:00h: CLOENDA Sra. Eva Noguera, Comissió Mediació Col·legi Treball Social.


Data de publicació: 5/2/2014