Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC A JOBARCELONA’14<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

EL COPEC A JOBARCELONA’14

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > EL COPEC A JOBARCELONA’14<br>


Els passats 17 i 18 de febrer es va portar a terme la primera Trobada Internacional d’Ocupació i Orientació Laboral per a universitaris, JOB Barcelona 2014, al Palau de Congressos de Catalunya.

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya va ser-hi present en el Saló d’Ocupació, com a membre de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que participava oferint informació i orientació de tots els serveis, en especial el de la Borsa de Treball, i també, tenint en compte les particularitats de cadascun dels col·legis professionals que la integren, en funció de les demandes/estudis dels visitants a l’estand.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > EL COPEC A JOBARCELONA’14<br>

 


Col·legiats, col·legiades i estudiants afiliats/des al COPEC, podien assistir-hi, gratuïtament, per veure les possibilitats laborals que oferien les entitats col·laboradores en el Saló. 


L’objectiu d’aquest saló ha estat convertir-se en un lloc de referència on aquells estudiants que busquessin feina i necessitessin orientació poguessin connectar de manera directa amb les empreses i conèixer les oportunitats reals de sortides professionals.

Data de publicació: 21/2/2014