Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com III Premi Estatal de Treball Social 2014 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

III Premi Estatal de Treball Social 2014

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > III Premi Estatal de Treball Social 2014


El passat 14 de març el president del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Josep M. Elias, va assistir, a la 3a edició del Premi Estatal del Treball Social.


El guardó va ser lliurat pel Consejo General del Trabajo Social i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), en el marc del Dia Mundial del Treball Social, celebrat en les dependències de Francesca Bonnemaison.

En l’esdeveniment, que va comptar amb la presència de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté i del Diputat de Serveis Socials de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva, es va reconèixer la tasca de Jordi Évole pel seu periodisme crític amb les desigualtats, a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per liderar una protesta ciutadana per aconseguir una societat més justa, i la treballadora social Montserrat Colomer per la seva trajectòria i dedicació a la professió.

Els assistents van gaudir de la companyia de Lídia Pujol que va amenitzar l'acte, molt emotiu de principi a fi.

Des del Col·legi de Pedagogs, es vol felicitar i agrair a la degana del TSCAT, Núria Carrera, la invitació a aquest inoblidable acte.


Data de publicació: 17/3/2014