Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BIZBARCELONA 2014, 4 i 5 de juny ENTRADA LLIURE PER COL·LEGIATS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

BIZBARCELONA 2014, 4 i 5 de juny ENTRADA LLIURE PER COL·LEGIATS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > BIZBARCELONA 2014, 4 i 5 de juny ENTRADA LLIURE PER COL·LEGIATS

ACORD SALÓ BIZBARCELONA - INTERCOL·LEGIAL

ACCÉS AL SALÓ SENSE COST PER A COL·LEGIATS/DES


El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà la quarta edició del Saló BizBarcelona, dedicat a l’emprenedoria, un esdeveniment que reuneix solucions i oportunitats per a la creació, creixement i internacionalització d’empreses i projectes empresarials.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya estarà representat a BizBarcelona mitjançant la Intercol·legial catalana, que tindrà un estand al Saló.

El gran objectiu de la nova edició del saló és que els emprenedors, autònoms i pimes tinguin eines per fer créixer les seves empreses. Hi haurà espais temàtics amb programes d'activitats que s'ajustaran a les necessitats i inquietuds dels interessats. Les àrees del Saló BizBarcelona 2014  són: solucions e-commercemercat de finançament, exportació (Bizexporta), franquícies (Bizfranquicias & Retail), assessorament empresarial (màrqueting 2.0 i ecommerce, finançament i gestió empresarial, innovació en productes i serveis, noves oportunitats i tendències, vendes i internacionalització), networking i cooperació.


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, com a membre de la Intercol·legial, disposa d’un acord amb BizBarcelona amb el que els nostres col·legiats i col·legiades podran accedir, gratuïtament, al Saló BizBarcelona que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juny de 2014 a Fira de Barcelona, sol·licitant-ho abans al COPEC.

Si voleu assistir-hi envieu-nos la vostra sol·licitud a CONTACTAR AMB EL COPEC, seleccionant BizBarcelona, fins el dia 25 de maig, des del COPEC s'enviarà el vostre CODI PERSONAL per a què podeu fer la inscripció on-line a BizBarcelona, sense cost. 


Data de publicació: 11/4/2014