Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PRESENTACIÓ LLIBRE LA PRÁCTICA REFLEXIVA. Bases, modelos e instrumentos, el 20 de maig de 2014<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

PRESENTACIÓ LLIBRE LA PRÁCTICA REFLEXIVA. Bases, modelos e instrumentos, el 20 de maig de 2014

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya i la Plataforma Internacional Pràctica Reflexiva.pro,

us conviden a tres experiències reflexives en el marc de la Presentació del llibre

LA PRÁCTICA REFLEXIVA. Bases, modelos e instrumentos

d'Àngels Domingo Roget i M. Victòria Gómez Serés,

a càrrec del president en funcions del COPEC, Josep M. Elias i Costa

dimarts 20 de maig de 2014, a les 18:30 hores a la seu del COPEC

Es prega confirmació d’assistència a: comunicacio@pedagogs.cat

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > PRESENTACIÓ LLIBRE LA PRÁCTICA REFLEXIVA. Bases, modelos e instrumentos, el 20 de maig de 2014<br>

Àngels Domingo Roget

Llicenciada en Ciències de l’Educació i doctora en Pedagogia per la Universitat Internacional de Catalunya. Docent, investigadora i consultora en diferents universitats d’Europa i Amèrica. Lidera la Plataforma Internacional Pràctica Reflexiva que investiga, difon i aplica metodologies formatives basades en la reflexió. És autora de llibres i publicacions científiques i articles d’innovació educativa. Col·legiada en el Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

M. Victòria Gómez Serés

Llicenciada en Ciències de l’Educació, mestre i doctora en Pedagogia. Està dedicada a la docència i la investigació educativa. Experta en competències i metodologies docents, imparteix cursos, tallers i seminaris per a docents en formació sobre les competències docents i en especial la competència reflexiva. Forma part de l’equip creador i impulsor de la Plataforma Internacional i Professional per a la Formació de Formadors. Membre de la Junta de Govern i representant del Col·legi de Pedagog de Catalunya a Lleida.

LA PRÁCTICA REFLEXIVA. Bases, modelos e instrumentos

El llibre, orientat a la pràctica, s’adreça a aquells pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, docents, formadors/es, professionals de l’educació i responsables d’institucions educatives, interessats en promoure el seu desenvolupament professional mitjançant metodologies basades en la reflexió. Ofereix una base conceptual rigorosa sobre què és exactament la pràctica reflexiva, i l’aprenentatge reflexiu, i analitza el potencial didàctic que té la pròpia experiència per al desenvolupament personal i institucional. Es tracta, sens cap mena de dubte, d’una proposta formativa innovadora que aconsegueix una articulació profunda del coneixement teòric i el coneixement pràctic, conté propostes formatives, models i instruments pràctics per a emprendre i guiar la pràctica reflexiva individual, grupal i institucional.


PROGRAMA DE L’ACTE

18:30h. Obertura i Presentació del llibre

Josep Maria Elias, President en funcions del Col·legi de Pedagogs de Catalunya


19h. Experiències reflexives

Àngels Domingo i M. Victòria Gómez

autores del llibre


20h. Brindis entre els assistents i signatura de llibresData de publicació: 25/4/2014