Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC visita la UB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

El COPEC visita la UB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > El COPEC visita la UB


Com cada any, el passat dimarts dia 29, Pilar Verdeguer Almaraz, membre del grup de treball de Pedagogia Social del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, va presentar el COPEC a una classe d’estudiants de segon de Pedagogia a la Universitat de Barcelona. En aquesta visita la va acompanyar l’alumna en pràctiques del Col·legi, Mireia Cruz Jurado, estudiant de tercer de Pedagogia de la UAB.

 


La profitosa trobada va comptar amb la professora de l’assignatura de Pedagogia Social, la Doctora Violeta Núñez, membre de la Comissió de Deontologia del Col·legi. Aquest fet va permetre incorporar la perspectiva històrica del recorregut del COPEC. Violeta Núñez va fer una breu ressenya històrica del nostre Col·legi, i va significar el perfil del pedagog  com una figura essencial dins del marc social.

 

L’objectiu del COPEC en aquesta xerrada ha estat poder donar informació als estudiants sobre què és i què ofereix el Col·legi i la utilitat que pot tenir com a estudiants i un cop hagin acabat el grau.

 

La intervenció i experiència de Pilar Verdeguer va suscitar preguntes dels estudiants entorn la identitat del pedagog en el context de la pedagogia social, i el seu espai i rol en la quotidianitat de la pràctica professional. La xerrada va promoure un debat dels estudiants que van plantejar els seus dubtes sobre la funció del pedagog davant el fet interdisciplinari contemporani i les inquietuds vers el seu futur laboral; i se’ls va poder orientar a on adreçar-se per a obtenir i demanar informació.

 


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > El COPEC visita la UB La presència de Mireia Cruz va estar molt encertada, ja que va poder explicar la seva experiència com a estudiant en pràctiques del COPEC a la resta d’alumnes que es varen interessar en la diversitat d’àmbits i experiències que poden assolir amb el Col·legi.


Data de publicació: 5/5/2014