Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Xerrada a estudiants de Pedagogia<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

Xerrada a estudiants de Pedagogia

Un any més, el Col·legi de Pedagogs, ha estat convidat per Rafa Merino, coordinador de Pedagogia i Educació Social, de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, a la jornada d’orientació adreçada a estudiants de 4rt del Grau de Pedagogia.

El COPEC representat per Rosa Rodríguez, vicepresidenta en funcions, feu la ponència La promoció professional del pedagog/a al Col·legi de Pedagogs de Catalunya, presentant el Col·legi com el referent professional de pedagogs i pedagogues un cop acabin els seus estudis, amb un recorregut per les diferents actuacions que s’impulsen des del Col·legi. Dins d’aquestes destacà la generació de coneixement pedagògic mitjançant els Grups de Treball, el Premi d’Assaig Pedagògic F. Company, la publicació anual d’EIX i l’espai d’opinió Parlem de Pedagogia.

En la segona part de la ponència, posà èmfasi en els grans contextos professionals dels pedagogs/gues: EDUCACIÓ, SOCIAL I EMPRESA i els àmbits associats com educació, formació, mediació, cooperació, socioeducatiu, sociocultural, ocupació, entre d’altres... contrastant-ho amb dades de la Memòria 2013 del COPEC, respecte a l’oferta pública i privada gestionada des de la Borsa de Treball i pels resultats de l’Estudi del Perfil Professional del Pedagog al Sud d’Europa.

El Col·legi de Pedagogs agraeix a les universitats que es faciliti la col·laboració entre la vessant acadèmica i la professional, amb la finalitat de donar coherència entre els estudis i l’exercici professional dels pedagogs i pedagogues.


Data de publicació: 7/6/2014