Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com La Justícia dóna la raó al COPPIB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Consejo de Colegios de Pedagogía

La Justícia dóna la raó al COPPIB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > La Justícia dóna la raó al COPPIB


NOTA DE PREMSA

El COPPIB aconsegueix que s'inclogui el pedagog i psicopedagog en una plaça de personal directiu, docent i de suport administratiu pel taller d'ocupació "Incalçat".


La Justícia dóna la raó al Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears (COPPIB) a favor del recurs que presentaren davant els Jutjats contra l'Ajuntament d’Inca, per no contemplar el perfil del pedagog i psicopedagog en la convocatòria d'una plaça de personal directiu, docent i de suport administratiu pel taller d'ocupació "Incalçat".Per tant, la decisió de l'Ajuntament d'Inca de limitar el lloc de professor de suport del taller d'ocupació "Incalçat" a la titulació de psicòleg, impedint l'accés de les titulacions de pedagogia i psicopedagogia, no està d'acord a dret.

Queda provat que les titulacions de Pedagogia i Psicopedagogia són les més adients d’acord amb les funcions de la plaça. Tal com figura a la pròpia sentència (Jdo. Contencioso/Admtvo. N. 3. Palma de Mallorca - Sentencia: 00289/2014), de 15 de juliol de 2014, ha resultat fonamental l'informe pericial elaborat pel Sr. Josep Lluís Oliver Torelló, Degà de la Facultat d'Educació de la UIB.

En definitiva, s’ha obligat a l'Ajuntament d'Inca a incloure el perfil de pedagog i psicopedagog en aquesta convocatòria i, el que és més important, la sentència serveix per anar progressivament creant jurisprudència i evitar en futures convocatòries greuges comparatius i discriminació de la nostra professió.

Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears
Tomás Forteza, 33 entl. D - 07006 PALMA
tel.- fax 971 77 44 57 - tel. 607 369 469
e-mail:coppib@gmail.com - e-mail:copib@ib-pedagogia.org


El COPEC dóna l'enhorabona al COPPIB, ja que accions com aquesta són les que reforcen la pedagogia i la psicopedagogia i li donen visibilitat, alhora que encoratja a seguir reivindicant i lluitant el lloc que li correspon per dret a la pedagogia i la psicopedagogia.


Data de publicació: 19/7/2014