Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Renovació Conveni Fundació Campus Arnau<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > > Convenis i acords de col·laboració

Renovació Conveni Fundació Campus Arnau

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Renovació Conveni Fundació Campus Arnau<br>


Reunió a Girona entre Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, juntament amb la vocalia de Girona, i Ramon Moreno, president de la Fundació Campus Arnau d'Escala, per a signar la renovació del conveni de col·laboració entre el COPEC i la Fundació, que té per finalitat la promoció i col·laboració conjunta en projectes, recerques i activitats de caràcter pedagògic.


L’encontre va protagonitzar, també, el traspàs entre les representants de la VOCALIA DE GIRONA, Victòria Rodríguez Castan, vocal sortint, i Marta Pagès Rams, vocal entrant, com a referent a partir d’aquesta renovació de conveni entre en COPEC i la FUNDACIÓ.


La Fundació Campus Arnau d'Escala, va ser creada l'any 2001 i treballa per a la recerca, innovació i transferència de coneixement en matèria de l'atenció social i sociosanitària. Els principals àmbits d'especialització de la Fundació són l'ètica aplicada a la intervenció social, l'envelliment, la diversitat funcional, la salut mental i les polítiques socials locals.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Renovació Conveni Fundació Campus Arnau<br>


La trobada entre els representants d'ambdues institucions va tenir com a punt central d'interès comú, la voluntat de generar correlació i col·laboració mútua en l'àmbit de la pedagogia  mitjançant la formació, assessorament, transferència de coneixement, investigació,  innovació i desenvolupament social i pedagògic.
Data de publicació: 5/9/2014