Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com M. Concepció Torres rep el Premi Serra i Moret 2014<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

M. Concepció Torres rep el Premi Serra i Moret 2014

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Col·legiats/des > M. Concepció Torres rep el Premi Serra i Moret 2014<br>


La doctora M. Concepció Torres Sabaté, rep el Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana, en la modalitat de Treball Pedagògic, amb l'obra "ELS CONTES, UN VALOR PER A LA CREATIVITAT”, on aporta la trajectòria de 10 anys explicant contes a infants de 2 a 9 anys a tres escoles de Tarragona i Reus, de forma altruista, amb l'objectiu de potenciar la lectura i els valors que poden aportar els contes.

 


La presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), senyora Rosa Rodríguez, ha assistit al lliurament del premi a la doctora Torres que l’ha rebut de mans de la Consellera de Benestar i Família, Neus Munté i del Director General d’Acció Cívica i Comunitària, Ramon Terrassa. Els Premis de Civisme 2014 convocats anualment pel DBSiF el formen les convocatòries Premi Serra i Moret, Premi Jaume Ciurana i el Premi Civisme als mitjans de comunicació.

 


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Col·legiats/des > M. Concepció Torres rep el Premi Serra i Moret 2014<br> M. Concepció Torres, professora de la URV i secretària del COPEC, en la seva intervenció ha agraït el suport de la seva família i, també, al Col·legi de Pedagogs per acompanyar-la en  aquest reconeixement: “... un agraïment al Col·legi de Pedagogs, amb el que n’estic molt vinculada, i als companys que són aquí”.  Ha emfatitzat les possibilitats i oportunitats que obren els contes d’arreu a l’hora d’abordar amb els infants la discriminació, la tolerància, la convivència, la diversitat... Conclou el parlament citant el final d’un dels contes del projecte: “... com diu en Ramon protagonista del conte QUASI, tot el que fem és per poder aconseguir aquests ‘quasis’: un país quasi just, quasi més cívic i quasi més humà”.


Data de publicació: 3/11/2014