Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Aula Ràdio - Jordi Viladrosa: ´L’educació a les escoles.´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

Aula Ràdio - Jordi Viladrosa: "L’educació a les escoles."

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > Aula Ràdio - Jordi Viladrosa: "L’educació a les escoles."


Jordi Viladrosa Clua

Vocal de Lleida

Col·legi de Pedagogs de CatalunyaAula Ràdio és una escola de ràdio barcelonina que emet en directe al 96.1 FM (zona Eixample, BCN). El passat dia 30 de setembre es va tractar si les escoles havien de prioritzar les assignatures clàssiques per sobre d'altres aspectes de creixement personal de l'alumnat. Va intervenir-hi Jordi Viladrosa, Vocal de Lleida del Col·legi de Pedagogs, a qui li varen demanar la seva opinió sobre aquesta temàtica. 

 

El pedagog lleidatà va comentar que era partidari de "tractar les temàtiques relacionades amb aspectes com la creativitat, la gestió de les emocions, fer front a les frustracions, entre d'altres, de manera transversal i no com si fossin una assignatura més. La clau es troba en la tutoria personal i el seguiment o assessorament personal de cada alumne d'acord amb les necessitats i les prioritats que cada família tingui en un moment donat. No es tracta de carregar més el currículum sinó de tendir a la personalització educativa tant com es pugui."


Data de publicació: 30/9/2014