Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ENTREVISTANT A EVA FONT, VOCAL D´EMPRESA 2014-2018 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

ENTREVISTANT A EVA FONT, VOCAL D'EMPRESA 2014-2018

 

Com bé sabeu els col·legiats i col·legiades amb la IV JUNTA DE GOVERN es creà la VOCALIA D'EMPRESA liderada per la pedagoga i psicopedagoga EVA FONT GARCÍA.  Per poder apropar-nos-hi i conèixer els seus objectius, finalitats i accions i posar-hi cara, saber quí és i com treballa i conèixer en quins àmbits els pot ajudar, Natalìa Luján, Vocal de Comunicació, li fa una entrevista.


COPEC. Quins són els objectius de la Vocalia d'Empresa?

 

E.F. Els objectius de la Vocalia d'Empresa són:

Dinamitzar les funcions del Pedagog/Psicopedagog dins l'àmbit de la empresa.

Coordinar diferents activitats i projectes dins el món empresarial.

Promoure i mantenir col·laboració amb empreses d'àmbit públic i privat.

Mantenir un espai de trobada, per tal de poder donar recursos i eines al Pedagog/Psicopedagog que vulgui emprendre.

Promoure serveis dins l'àmbit de l'empresa, mitjançant convenis amb diferents entitats i organitzacions

Planificar activitats i formació adreçat als col·legiats que treballin o tinguin interès en l'àmbit de l'empresa, així com també, tinguin intenció d'emprendre alguna activitat o negoci.

 

COPEC. Per quins motius s'ha creat aquesta vocalia?

 

E.F. Aquesta vocalia s'ha creat per tal de poder donar suport a tots aquells col·legiats/des que tinguin interès en el món de l'empresa i l'emprenedoria. Pretén donar recolzament als col·legiats que tinguin intenció de muntar una activitat-negoci o bé treballin dins l'àmbit empresarial.

 

COPEC. Quina és la línia de treball que se seguirà?

 

E.F. Crear diferents espais de participació, tallers, activitats... per poder intercanviar idees, propostes, activitats. Incrementar i revisar els recursos que disposa el COPEC i adequar-los a les diferents necessitats del col·lectiu col·legial.

 

COPEC. De quina manera la pedagogia i psicopedagogia podran gaudir i tenir un guany amb la vocalia?

 

E.F. La vocalia promou i vetlla pels llocs de treball dins l'empresa, així com per totes les activitats professionals d'emprenedoria. Els pedagogs i psicopedagogs poden cercar recursos, suport, estratègies per tal de poder desenvolupar una activitat dins l'empresa i també crear un negoci propi. Obrir noves xarxes d'interacció per a definir el perfil professional i donar-hi diferents sortides dins l'àmbit de l'empresa. Possibilitar sessions de treball per tenir recolzament i recursos.

 

COPEC. A qui va dirigit?

 

E.F. Va dirigit als professionals i/o estudiants que estiguin interessats en obrir una activitat o treballar dins l'àmbit de l'empresa.

 

 

Donem les gràcies doncs, a l'Eva Font per haver-nos atès i haver-nos apropat a aquesta vocalia de nova creació i la qual sabem que té un futur brillant, ja que és de gran suport per als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que tinguin interès per l’àmbit professional de l’empresa i per aquells que treballin, o vulguin treballar, per compte propi. 

Data de publicació: 12/12/2014