Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ANTONI CASTELLA: CABDAL EN EL NAIXEMENT DEL COPEC<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

ANTONI CASTELLA: CABDAL EN EL NAIXEMENT DEL COPEC

Ens ha deixat Antoni Castella a qui volem, des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, retre un reconeixement a la seva gran tasca que va ser cabdal pel naixement del COPEC.

 

Advocat, assessor i amic del Col·legi de Pedagogs, en l’etapa en què era ACP- Iniciativa Col·legial, Antoni Castella acompanyà el procés, el dur procés, d’assolir l’aprovació de la llei de creació del Col·legi, en paraules d’en Jordi Riera, I president del COPEC: “Sense ell NO tindríem COPEC. T’ho ben asseguro. va ser clau la seva mediació amb la llavors Consellera de Justícia, Núria de Gispert, actual Presidenta del Parlament de Catalunya.”

 

El seu acompanyament i el seu bon consell durant la I Junta de Govern i part de la II Junta, foren de gran vàlua, com comenta Dolors Prats secretària de la I Junta de Govern “Per a mi, el Sr. Castella ha estat un referent de prudència i bondat. Vaig aprendre molt al seu costat”

 

Una  gran persona que va assistir i acompanyar al Col·legi de Pedagogs des de la gènesi i les primeres passes, Josep M. Elias president de la II i III Junta de Govern deixa testimoni que Antoni Castella va ser un guia pel COPEC per la seva  Serenor, constància, reflexió, astúcia, intel·ligència, cultura i paciència feta persona, feta professional”.

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, se suma al dol de la família per la gran pèrdua d’Antoni Castella qui sempre estarà vinculat al seu/nostre COPEC.

 

Molt sincerament!

 

Rosa Rodríguez Gascons

Presidenta

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

www.pedagogs.cat


Data de publicació: 15/12/2014