INICI

Jornades de Mediació a Tarragona amb gust ‘Pedagògic’

Tarragona, el passat octubre, va acollir les IV Jornades de Mediació on la figura del pedagog/a i psicopedagog/a va estar representada al llarg de les jornades per diversos professionals del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC).

En l’acte d’inauguració de les jornades, la presidenta del COPEC, Rosa Rodríguez i Gascons, va representar al Col·legi amb un discurs clar i sincer reforçant el perfil del pedagog i psicopedagog en la mediació.

D’altra altra banda, el coordinador del Grup de Treball de Mediació del COPEC i expert en mediació, Joan Gamero va realitzar una ponència, sota el nom “Mediació escolar - mediació familiar. Límits i punts de trobada”, en la qual van quedar palesos els seus coneixements de la matèria.

A la cloenda es va organitzar un debat final en el què hi va prendre part Josep Armengol, responsable de l’Àrea Professional de Mediació del COPEC, qui va fer incís en les figures del pedagog i psicopedagog i la seva importància en la mediació.

La participació i implicació de la Vocal i responsable del Col·legi de Pedagogs a Tarragona, Jèssica Casas, en la comissió organitzadora de les IV Jornades de Mediació, va ser cabdal per a la visibilitat, rellevància, pes i reivindicació del pedagog/a i psicopedagog/a.

Les jornades demostren que l’esforç, el treball en equip i la col·laboració amb la resta d'organitzacions i col·legis ha permès que s’hagin establert relacions beneficioses pel Col·legi. El fet de treballar colze amb colze els uns amb els altres ha suposat que la suma dels esforços de les diferents disciplines hagi sigut la responsable de l’èxit d’assistència i de participació que han tingut les jornades.


Data de publicació: 17/12/2014