Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL MON A RAC-1 - Jordi Puig Voltas: ´L´éxit de determinats dibuixos animats´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

EL MON A RAC-1 - Jordi Puig Voltas: "L'éxit de determinats dibuixos animats"

EL MON A RAC-1 L'ÈXIT DE DETERMINATS DIBUIXOS ANIMATS 29/12/2014

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > EL MON A RAC-1 - Jordi Puig Voltas: "L´éxit de determinats dibuixos animats"
Jordi Puig Voltas

President del Consell Social
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaEl Mon a RAC1: L'ÈXIT DE DETERMINATS DIBUIXOS ANIMATS

Pel·lícules com Big Hero 6 o Frozen posen de manifest que el cinema d'animació viu un gran moment, "una època daurada" segons alguns experts. Ens hem preguntat què cal per aconseguir que una producció aconsegueixi tant d'èxit, quins valors transmeten aquests films o com s'ho fan les productores per assegurar que agradarà tant a grans com a petits:

"(...) de les sèries infantils la contradicció i la comparació entre unes i altres fa que hagin detractors i seguidores, en aquest sentit cal vetllar que no hagi trasgressió de normes o línies educatives."

(...) l'excés no és només de televisió sinó també de tablets o videojocs... els infants tenen davant seu un espectre ampli de mitjans audiovisuals. És un tema que s'ha de treballar a nivell familiar i posar límits. L'exemple dels pares és molt important, doncs no podem dir als nostres fills que no estiguin tantes hores davant la televisió i nosaltres estar-hi moltes hores (...). El tema del cinema avui dia s'hi va poc i reclamaria altres com ara el teatre que educativament és molt important, no hi ha un excés d'anar al cinema o al teatre el que cal controlar és el que es faci a casa i que es faci amb coherència"


Data de publicació: 29/12/2014