Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Dia Europeu de la Mediació 2015<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Mediació

Dia Europeu de la Mediació 2015

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > Dia Europeu de la Mediació 2015<br>

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya participa en els actes de Tarragona i Barcelona, que se celebren arreu del territori català, amb motiu del DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ, promogut pel Consell d'Europa que manifestà la necessitat d'instituir, promoure i reforçar la mediació per la resolució de conflictes.  

NdP: ENTITATS DE MEDIACIÓ DE TARRAGONA

Amb motiu del dia europeu de la mediació, promogut per la Unió Europea,  l’Associació de professionals de la Mediació de la Província de Tarragona vol fer partícip a la ciutadania de les activitats que es duran a terme durant el proper dia 21 de gener per promoure la mediació entre la ciutadania,  com a eina eficaç per la gestió i resolució de conflictes familiars, comunitaris, empresarials, escolars, etc.

Activitats previstes:

- Carpa informativa sobre la mediació organitzada pel Centre de Dret Privat de Catalunya, Serveis Territorials de Tarragona amb col·laboració de les entitats i col·legis professionals que intervenen als processos de mediació. Horari de 10h a 13:30h i de 15:30h a  18h. Lloc: Rambla Nova. Col·labora COPEC-TARRAGONA

- Jornada de portes obertes al Servei d’Orientació de la Mediació als Jutjats de Tarragona, El Vendrell i Valls. Organitzat per l’ICAT. Horari: de 10:00 a 13:00 h.

- Jornada de portes obertes al Servei d’Informació de la Mediació al Col·legi de Psicòlegs, Delegació de Tarragona. Ramón i Cajal, 11, 1. 2. Horari de 17 a 19 h.

Col·laboren:  Serveis Territorials de Tarragona del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya del Departament de Justícia, Ajuntament de Tarragona,  Institut Municipal de Serveis Socials, Institut Municipal d'Educació - Projecte Educatiu de Ciutat, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Col·legi de Treball Social de Catalunya.


FULLETÓ INFORMATIU ÀREA MEDIACIÓ DEL COL·LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA>>>

ACTIVITATS QUE SE CELEBREN ARREU DEL TERRITORI CATALÀ >>>


Data de publicació: 21/1/2015