Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com III Edició Premi Barcelona a l’ Empresa innovadora en Conciliació | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

III Edició Premi Barcelona a l'Empresa innovadora en Conciliació

El Col·legi de Pedagogs, representat per Eva Font, Vocal d’Empresa, va assistir el passat dilluns 23 de febrer a la III Edició del Premi Barcelona a l’Empresa innovadora en Conciliació i Temps. Aquest guardó vol reconèixer les empreses que aposten per la conciliació familiar i laboral dels treballadors.

En el decurs de l’acte Christian Felber, escriptor i professor, va pronunciar una conferència sobre el bé comú i l’empresa. Felber expressà que cal crear mecanismes que garanteixin la funció social de la economia. Planteja un retorn als orígens: els diners com a medi per regular l’intercanvi entre persones, no com  a finalitat. 

L’alcalde Xavier Trias va presidir l’entrega d’aquests premis indicant que la professionalitat d’una empresa rau en conciliar la vida personal amb la laboral.

Les empreses guardonades van ser: Casamitjana (en la categoria de menys de cinquanta treballadors), que promou la flexibilitat horària per als seus treballadors i les seves circumstàncies personals. La Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya per la seva innovació en recursos com el teletreball i la Cooperativa Abacus, que es va emportar el primer premi pel seu treball en aconseguir un consens en torns de treball i horaris pels seus treballadors.

En l’entrega de premis, el professor Victor Kuppers va parlar sobre la gestió de l'entusiasme on destacà la importància de les relacions personals i l’actitud en resoldre i gestionar obstacles de la vida diària.

Data de publicació: 27/2/2015