Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Programa Pilot de Parentalitat | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Mediació

Programa Pilot de Parentalitat

Darreres informacions del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya: 

  • Ampliació del termini de presentació de sol·licituds de participació en el Programa Pilot, fins el 25 de març
  • Dates del curs de formació: 12, 14, 19, 21 i 26 de maig, de 16 a 20 h. 
  • Documentació que s'ha de presentar junt amb la sol·licitud: 
    • Currículum Vitae
    • Memòria (ha de contenir, com a mínim, 5 mediacions de família d'acord amb el model de documents). 

Per tal de facilitar la gestió podeu avançar la sol·licitud per correu-e a: centremediacio.dj@gencat.cat 

En els següents enllaços trobareu la informació del Projecte Pilot així com la Sol·licitud de participació, que caldrà entrar per Registre al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (CMDPC), o bé enviar-ho al CMDPC per correu postal com a correu administratiu.El passat 24 de febrer es va presentar el Programa Pilot de Coordinació de Parentalitat, sota els auspicis del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya i amb el suport del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, representat pel responsable de Mediació, Josep Armengol, i d'altres col·legis professionals. 

La coordinació de parentalitat és un procés de suport a l'execució de sentència, que té com a objectiu intervenir en famílies d'alta conflictivitat amb fills menors d'edat per tal d'ajudar-les a implementar el pla de parentalitat, resoldre diferències i orientar-les en relació amb les necessitats dels seus fills.

Aquest programa contempla la selecció de 20 persones mediadores familiars en actiu al registre del CMDPC (amb més de tres anys d'experiència - més de 3 anys en el registre de mediadors/es familiars del CMDPC - i que puguin acreditar un mínim de 5 mediacions familiars). Es preveu una durada mínima de 6 mesos prorrogable a 1 any, a raó d'unes quantes hores setmanals. Es treballarà als partits judicials de Barcelona, Hospitalet i Lleida. A les persones escollides per entrevista es farà una formació de 20 hores, així com una sessió de supervisió cada dos mesos (3 sessions de 4 hores cadascuna). La participació en el programa pilot serà voluntària i no retribuïda.

S’ha obert el període d’inscripció que acaba el proper dia 19 de març. En els següents enllaços trobareu la informació del Projecte Pilot així com la Sol·licitud de participació, que caldrà entrar per Registre al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (CMDPC), o bé enviar-ho al CMDPC per correu postal com a correu administratiu.


Data de publicació: 4/3/2015