Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com OBERTURA I CLOENDA DE LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA 2015 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

OBERTURA I CLOENDA DE LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA 2015

OBERTURA I CLOENDA DE LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA

PARLAMENT DE LA PRESIDENTA 14/03/2015

 

Molt benvinguts totes i tots a la Junta General Ordinària d’enguany. Avui és un gran dia!

És la meva 1a Junta General Ordinària i em fa molta il·lusió, tot i que m’aclapara una mica per la gran responsabilitat que representa retre comptes a totes i tots, col·legiats i col·legiades, del què ha fet el COPEC durant el 2014 i què ha fet la Junta de Govern que n’és la responsable d’executar l’encàrrec d’aquesta Junta General.

Un any, el 2014, marcat per les eleccions del COPEC i, en conseqüència, per un canvi de Junta, així doncs correspon donar comptes del què ha fet la III i la IV Junta de Govern, per sort tenim el privilegi que ens acompanyi el president de la III Junta de Govern, Josep M. Elias, i si ens deixem alguna cosa ens podrà ajudar.

  

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > OBERTURA I CLOENDA DE LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA 2015 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > OBERTURA I CLOENDA DE LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA 2015 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > OBERTURA I CLOENDA DE LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA 2015  

És imprescindible començar felicitant al Grup de Treball de Pedagogia Social i a la seva coordinadora Pilar Morral, pel document que avui ens han presentat. Una tasca rigorosa d’anàlisi i debat al voltant del valor diferencial que té el pedagog i el psicopedagog en un espai professional important: els menors i les relacions parentals en conflicte. Aquest document, que ha elaborat el GT de Pedagogia Social, a més de ser ja una aportació en ferm per a la revisió de la Cartera de Serveis del Departament de Benestar Social i Família, té la finalitat de ser el punt de partida pels que li seguiran, tasca que a més de l’expertesa i competència de Pilar Morral, coordinadora del GT, compta amb el lideratge de la Vocal de Social, Montserrat Juanpere.

Aquesta és una mostra de la intensa tasca que fan col·legiats i col·legiades des de l'anonimat i l'altruisme, per amor a la pedagogia i a la professió des de la Comissió de Deontologia, de la que saludem al seu president Martí Teixidó. Des del Consell Social, del que hem d'excusar al seu president que, tot i sent el seu desig, no ens ha pogut acompanyar.

Des de la tasca que fan els set Grups de Treball que hi ha al COPEC, dels que tenim el privilegi que ens acompanyi Mónica Fernández, coordinadora del GT de Superdotació i Altes Capacitats, Eric Díaz, coordinador del GT de Pedagogs Sense Fronteres, Anna Ferré, coordinadora del GT de Joc i Joguina, Pilar Roca, coordinadora del GT de Pedagogia i Escola, Pilar Morral, coordinadora del GT de Pedagogia Social, i Eva Font, vocal d’Empresa i coordinadora del GT de Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida, hem d’excusar a Joan Gamero, coordinador del GT de Mediació, qui no li ha sigut possible venir avui per motius familiars. 

Feina també que fa la Xarxa d’Experts del COPEC de la que formen part col·legiats i col·legiades que amb la seva expertesa representen el COPEC en actes social de forma desinteressada. Xarxa de la què també en formen part tots els membres de la Junta de Govern, la Comissió de Deontologia, el Consell Social i els Grups de Treball.

 

 

  

I... la que fa la Junta de Govern, aquí present, i col·legiats i col·legiades que col·laboren en moments puntuals.A grans trets són una seixantena de col·legiats i col·legiades que han fet possible el que avui us presenta el nostre tresorer, Josep Armengol, i la nostra vicepresidenta, Victòria Gómez, que avui fa la funció de secretària suplent, atès que M. Concepció Torres, que hem d'excusar, està a València, per un compromís per la URV.

Aquest equip de 60 i escaig de col·legiats i col·legiades ha pogut fer les coses que us expliquem gràcies al competent equip de la Secretaria Tècnica del COPEC, que ha augmentat de nombre, ara en són tres. La qualitat humana i tècnica de Virgínia Sanuy al capdavant de la Secretària Tècnica i d’Àngela Carrasco al capdavant de l'Àrea de Promoció Professional i de la web i, ara també, de Rafael Rodríguez (que prometo no és família meva) que els fa suport, fan possible que la maquinària del Col·legi funcioni cada dia i, en moments com el d'avui, és quan queda més palesa la seva responsabilitat, implicació i bon fer. Un reconeixement i agraïment per la vostra tasca!!


Clourem aquesta Junta General Ordinària, amb la satisfacció de la feina feta encarant aquest 2015, del que ja hem fet un tros, amb molta energia, molta il·lusió i compromís i comptant, sobretot, amb el suport dels 1046 col·legiades i col·legiats actius amb què vam tancar el 2014 i que, segons ja ens apunta el nostre tresorer tenim el repte d’acabar l’any amb 1.100. Perquè la força del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, és la força del seu col·lectiu col·legial.


Salut, país (si pot ser) i Pedagogia!!


Rosa Rodríguez i Gascons
Presidenta 
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
Barcelona, 14 de març de 2015

Data de publicació: 20/3/2015