Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com V JORNADES ´REPENSEM L´ESCOLA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

V JORNADES "REPENSEM L'ESCOLA"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > V JORNADES "REPENSEM L´ESCOLA"

Des del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona, del que COPEC-GIRONA n'és membre, s'organitzen les V Jornades “Repensem l’Escola: "El conflicte com a oportunitat; l'escola espai de trobada", amb el suport i col·laboració en l’organització del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, representat per Marta Pagès, vocal de Girona del COPEC. 

La jornada tindrà lloc a l'escola Pericot de Girona, el divendres 26 de febrer de 18:00 a 20:00 i dissabte 27 de febrer de 9:00 a 14:00.

En aquesta edició es vol centrar la reflexió en el concepte “El conflicte com a oportunitat”, entenent que en totes les relacions socials, es poden crear situacions de conflicte en què cal cercar i donar respostes. L'escola és un context on succeeix aquesta realitat i en conseqüència, on és important tractar aquesta temàtica des d’una vessant positiva, resilient i pedagògica.

En les Jornades hi participen com a ponents, pedagogs com Joan Gamero, coordinador del Grup de Treball de Mediació del COPEC.

Programa detallat de les jornades.

Inscripcions fins el 24 de febrer.

Per a més informació podeu consultar el blog del MRP de Girona o podeu enviar un correu electrònic a: formacio@pedagogs.cat

Us hi esperem!

Gràcies i salutacions cordials,

Marta Pagès
Vocal de Girona
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
www.pedagogs.cat


Data de publicació: 8/2/2016