Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Revista Educació i Xarxa<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Revista EIX

Revista Educació i Xarxa

Educació i Xarxa (EIX), la revista del Col·legi de Pedagogs de Catalunya [1]

La Revista Educació i Xarxa - EIX, és una finestra digital, un arxiu viu d’allò que vol ser el "REVISTER" del Col·legi.

La revista EIX esdevé un espai de generació de pensament i coneixement pedagògic que es construeix amb l'aportació de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues –estudiants i titulats- tant de l'àmbit acadèmic, investigador, com professional i d’aportacions provinents d’altres disciplines.

Una plataforma de difusió del pensament pedagògic, de consulta i reproducció àgil i còmode. Un espai que convida a reflexionar sobre el passat, present i futur de la professió i a ser-ne protagonistes totes i tots: pedagogues/pedagogs i psicopedagogues/psicopedagogs del nostre país i d’arreu on estiguem ja arribant.

Es publiquen articles, conferències, ponències, els premis d’Assaig Pedagògic Frederic Company, que convoca el COPEC, estudis i treballs originals relacionats amb la vessant teòrica i pràctica de la professió pedagògica.

Us animem a participar amb els vostres articles per ser publicats al proper número d'EIX, col·laborant en la creació de coneixement i pensament pedagògic.


CRITERIS DE PUBLICACIÓ D'ARTICLES>>>


EIX 13
EIX 12
EIX 11
EIX 10

EIX 9
EIX 8
EIX 7
EIX 6
EIX 5

EIX 4 EIX 3 EIX 2 EIX 1 EIX 0

[1]Els articles publicats poden ser reproduïts lliurement, citant-ne els/les autors i la Revista Eix identificant-ne la font de consulta.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya no es fa responsable del contingut dels articles.