Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BIZBARCELONA 2015 - ENTRADA LLIURE PER ALS COL·LEGIATS/DES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

BIZBARCELONA 2015 - ENTRADA LLIURE PER ALS COL·LEGIATS/DES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > BIZBARCELONA 2015 - ENTRADA LLIURE PER ALS COL·LEGIATS/DES 

ACORD SALÓ BIZBARCELONA - INTERCOL·LEGIAL

ACCÉS AL SALÓ SENSE COST PER A COL·LEGIATS/DES

PARTICIPACIÓ JORNADA OCUPACIÓ 1 JULIOL A BIZBARCELONA


Els propers 1 i 2 de juliol el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà la 5a edició del Saló BizBarcelona, dedicat a l’emprenedoria. Un esdeveniment que reuneix solucions i oportunitats per a la creació, creixement i internacionalització d’empreses i projectes empresarials. Un espai d’intercanvi i relacions entre professionals i organitzacions que permet trobar noves idees i facilita l'accés als recursos, per tal de fer créixer els negocis.

D'entre les entitats i institucions que promocionen BizBarcelona trobem l'Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, la Generalitat de Catalunya, "la Caixa", la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les àrees de BizBarcelona 2015 són: bizecommerce, bizfranquicias & Retail, bizexporta, mercat de finançament, assessorament empresarial i networking i cooperació.

Els col·legiats i col·legiades, tindran lliure accés al Saló sol·licitant el seu codi d’accés, on podran visitar el Col·legi de Pedagogs de Catalunya que estarà present a BizBarcelona 2015 en l’estand de la Intercol·legial.

Si voleu assistir-hi envieu-nos la vostra sol·licitud a CONTACTAR AMB EL COPEC, seleccionant BizBarcelona, fins el dia 26 de juny i des del COPEC s'enviarà el vostre CODI PERSONAL per a què podeu fer la inscripció on-line a BizBarcelona, sense cost. 

A més, us convidem a la JORNADA D'OCUPACIÓ, de l’1 de juliol a BizBarcelona, en la que hi hauran dues organitzacions col·laboradores de la nostra BORSA DE TREBALL, que cerquen perfil de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues per les seves borses de treball. Si voleu participar en les entrevistes de les empreses feu la vostra inscripció, fins el proper 16 de juny. MÉS INFORMACIÓ

Data de publicació: 2/6/2015