Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Dia Mundial del Medi Ambient | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca > Grups de recerca del COPEC

Dia Mundial del Medi Ambient

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > Dia Mundial del Medi AmbientEl 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, impulsat per les Nacions Unides per tal de sensibilitzar i actuar a favor del medi ambient arreu del món.


Per commemorar aquest dia, la Xarxa de Voluntariat de Catalunya (XVAC) organitza una nova edició de la Setmana de Voluntariat Ambiental de Catalunya (SVAC), de la què el Col·legi de Pedagogs de Catalunya és entitat col·laboradora. En el marc de la SVAC, des del dia 30 de maig fins el 7 de juny, es realitzen més de 50 accions i activitats de voluntariat arreu del territori català amb la intenció de promoure i reconèixer la tasca de les persones voluntàries i a les entitats que les acullen, les formen i gestionen el seu treball. 

El voluntariat ambiental fomenta la participació ciutadana envers la conservació i protecció del medi ambient, així com la solidaritat, el treball cooperatiu, l'empatia, etc. Des de la pedagogia aquests valors són els que constitueixen els fonaments d'una societat compromesa i conscient amb el seu entorn.


Data de publicació: 5/6/2015