Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Premis FiraGran<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

Premis FiraGran

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > Premis FiraGran<br>Del 4 al 7 de juny es va fer una nova edició de FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya que té com a objectiu donar visibilitat a persones amb experiència vital, actives i participatives com ho són els nostres GRANS, un actiu important de la societat.

 


El Saló, que enguany celebra la 17a edició, es consolida com a la primera fira europea dedicada a les persones grans on, a més d’activitats impulsades per associacions i entitats, també s’han donat cita empreses que ofereixen serveis, productes i programes adreçats a la gent gran, i un apartat adreçat als professionals amb  jornades, xerrades i tallers.

 

En el marc del Saló s’hi promouen els Premis Fira Gran que té com a finalitat reconèixer la tasca de persones, entitats i iniciatives que esmercen esforços per a millorar la qualitat de vida de les persones grans. 

 

Rosalina Sicart, membre del Grup de Treball de Pedagogia Social del COPEC, va ser present en el lliurament dels Premis, que es van atorgar: en l’Àmbit Cultural a Joan Pera, en l’Àmbit Professional a Muriel Casals, en l’Àmbit Esportiu, a Ramon Alfonseda, en l’Àmbit Cívic i Social a Núria Carrera, degana del Col·legi Oficial de Treball Social i al projecte "Vincles" de l’Ajuntament de Barcelona i, el Premi Honorífic a Joan Rigol.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, membre del jurat, expressa la seva enhorabona als guardonats de la 17a edició dels Premis FiraGran.

Data de publicació: 8/6/2015