Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC a LINKEDIN | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Xarxes Socials

El COPEC a LINKEDIN

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > El COPEC a LINKEDIN  El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, coincidint amb el seu 13è aniversari, s’estrena aquest juliol a la xarxa professional LINKEDIN. Amb aquesta nova pàgina de comunicació es vol arribar a tot el teixit professional de la Pedagogia i Psicopedagogia, obrint i ampliant la xarxa relacional i de col·laboració professional.

El juliol de 2013, el COPEC obrí el perfil de FACEBOOK, com a xarxa de comunicació i participació amb els col·legiats i col·legiades i amb tothom interessat en la Pedagogia i Psicopedagogia, i d’aquesta manera, es feia un pas més en la presència a les xarxes socials. Avui, el perfil del COPEC a Facebook ja compta amb 1250 “M’agrada”.

Un any abans, al juny del 2012, i amb motiu del Xè Aniversari del COPEC (2002-2012), s’incorporà a les xarxes socials, amb TWITTER, i a data d’avui, s’han llençat 3300 tuits i es compta amb 2048 seguidors.

Amb aquesta nova incorporació el COPEC ja està present en aquestes tres xarxes socials, i també, es compta amb un Canal RSS mitjà de redifusió del contingut, actualitzat, de la web del COPEC per als subscriptors interessats/des.

T’animem a que ens segueixis i ens acompanyis a 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

Data de publicació: 10/7/2015