Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC MEMBRE DEL COMITÈ ASSESSOR DE MEDIACIÓ<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Mediació

COPEC MEMBRE DEL COMITÈ ASSESSOR DE MEDIACIÓ

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Àrea Professional de Mediació  > COPEC MEMBRE DEL COMITÈ ASSESSOR DE MEDIACIÓ<br>


El passat 16 de juny es va constituir formalment el Comitè Assessor del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, del què el Col·legi de Pedagogs de Catalunya en forma part representat per en Josep Armengol, tresorer i responsable de mediació del nostre Col·legi.

 

Aquest Comitè Assessor és un òrgan col·legiat de caràcter consultiu, previst en la Llei 15/2009 de Mediació en l'àmbit del dret privat de Catalunya, i concretada la seva composició i funcions a través del Decret 135/2012, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el reglament de la Llei 15/2009, està emmarcat en el Pla Nacional d’Impuls de la Mediació.

 

Les seves funcions són: proposar accions de divulgació de la Mediació i mesures de millora en els procediments i la tècnica de mediació, d'informar sobre els codis deontològics i protocols de bones pràctiques dels diferents àmbits de la mediació i qualsevol altra adreçada a afavorir la bona pràctica de la mediació i la seva consolidació a Catalunya.

 

Els membres que integren el Comitè Assessor del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, van ser nomenats mitjançant la publicació de la Ordre JUS/116/2015, de 29 d'abril, DOGC núm. 6866.

 

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya seguim impulsant la Mediació, tant des de la seva Àrea Professional de Mediació com des del Grup de Treball de Mediació i cercant la millor manera per difondre-la, alhora que treballant conjuntament per la seva implementació, pel que ens enorgulleix formar part d’aquest Comitè Assessor que finalment s’ha acabat constituint.


Data de publicació: 13/7/2015