Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC col·labora amb els ESTUDIANTS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

El COPEC col·labora amb els ESTUDIANTS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Estudiants > El COPEC col·labora amb els ESTUDIANTS

El Col·legi de Pedagogs, com a plataforma professional referent de la pedagogia i psicopedagogia catalana, ha col·laborat durant aquest darrer any amb estudiants de diferents disciplines.

L’objectiu del COPEC és donar suport als nous professionals en qüestions referents a la nostra professió, posant al seu abast els mitjans necessaris per a complir els seus propòsits, facilitant la comunicació amb els nostres experts en diferents àmbits.


Les col·laboracions han estat les següents:

  • Estudiants de Periodisme de la UAB, entrevisten a Natàlia Luján, vocal de Comunicació, i experta en Altes Capacitats, per parlar sobre “Formació per als nens Superdotats”, en un debat per a la ràdio de la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Estudiants de Comunicació Audiovisual de UAB, entrevisten a Martí Teixidó, president de la Comissió de Deontologia, per a la realització d’un documental sobre “La Pedagogia Waldorf”.
  • Estudiant de Pedagogia de la UdG, entrevista a Marta Pagès, vocal de Girona, sobre la seva tasca professional.
  • Estudiants de Pedagogia de la UB, entrevisten a Aina Flores, pedagoga col·legiada i orientadora, per parlar sobre la Orientació Personal i Professional. Són dos grups els que es posen en contacte amb ella: l'un realitza una entrevista presencialment, mentre l'altre es comunica amb l'experta via e-mail.
  • Estudiants de Pedagogia de la UdG, es posen en contacte amb Arantxa Ribot, pedagoga en l'àmbit hospitalari, per saber més d'aquesta branca pedagògica.

La voluntat del COPEC és continuar amb aquesta bona relació amb les noves generacions de professionals, per donar resposta a les inquietuds que sorgeixen, i també posa en valor a la Pedagogia i la seva transversalitat multidisciplinària, promocionant la tasca dels pedagogs/gues i psicopedagogs/gues en els seus àmbits d’expertesa.


Data de publicació: 31/12/2015