Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SERVEI D’INFORMACIÓ MEDIADORA AL COPEC<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis externs > Servei d´informació mediació (SIM)

SERVEI D’INFORMACIÓ MEDIADORA AL COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Àrea Professional de Mediació  > SERVEI D’INFORMACIÓ MEDIADORA AL COPEC<br>


La presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Rosa Rodríguez, i el responsable de l’Àrea de Mediació, Josep Armengol, es van reunir amb el Conseller de Justícia Germà Gordó, el passat 13 de juliol, per signar un conveni de col·laboració pel qual el COPEC esdevé un Servei d’Informació Mediadora (SIM).L’objectiu del Conveni és impulsar i difondre a Catalunya la mediació com a mètode de resolució de conflictes familiars i civils, en general, mitjançant la gestió del Servei d’Informació Mediadora (SIM), en col·laboració amb el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya en el marc del servei gestionat per aquest Col·legi. La signatura d’aquest conveni contribueix a desenvolupar el Pla Nacional per a l’impuls de la mediació, que promou la col·laboració entre els diferents col·lectius per afavorir un canvi cultural a favor de la seva pràctica.

El SIM-COPEC es portarà a terme, a les dependències del Col·legi de Pedagogs, a Barcelona,  mitjançant entrevistes concertades gestionades per la secretaria. Les entrevistes informatives -que no mediacions- sobre la possibilitat de la mediació i el que comporta, seran dutes a terme per pedagogs/gues i/o psicopedagogs/gues mediadors/ores habilitats/des pel Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya.

Un pas més del Col·legi de Pedagogs de Catalunya en el foment de la Mediació des d’una perspectiva pedagògica, apostant per la gestió col·laborativa del conflicte, l’empoderament i corresponsabilització de les parts implicades en els processos de mediació.  La mediació, vista des de la pedagogia, com una oportunitat de canvi i com a una acció de treball envers la comunitat.

Data de publicació: 20/7/2015