Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Procés participatiu pel II Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

Procés participatiu pel II Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya

Per afavorir la participació de totes les persones interessades en col·laborar en el procés per a elaborar el II Pla Estratègic dels Serveis Socials de Catalunya  i poder comptar amb el major nombre possible d’aportacions, s’ha ampliat de nou el termini per respondre el qüestionari fins el dia 9 d’octubre de 2015.

Podeu realitzar l'enquesta interactiva electrònica o descarregar el questionari en format PDF.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > Procés participatiu pel II Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya

El Departament de Benestar Social i Família ha posat en marxa un procés participatiu per a elaborar el II Pla Estratègic dels Serveis Socials de Catalunya, a través de l'enquesta en línia “El Sistema català de serveis socials: anàlisi i propostes”. 

El Pla Estratègic dels Serveis Socials de Catalunya és un instrument elaborat pel Govern que pretén ordenar el conjunt de mesures, recursos i accions necessàries per a assolir els objectius de la política de serveis socials. 

Per a l’elaboració d'aquest Pla es valora com a important poder comptar amb l'opinió d'experts i professionals del sector dels serveis socials entorn a qüestions que afecten la planificació i la prestació de serveis rellevants per donar resposta als actuals reptes socials. Per això, han creat una enquesta per a què professionals, experts i directius de les administracions públiques, de les entitats del tercer sector social i de les empreses proveïdores de serveis socials, hi participin donant el seu parer. 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya participa en l'enquesta, així com en la difusió de la mateixa, per a què arribi al màxim de professionals del sector i puguin formar part del procés.

Si teniu interès en participar-hi podeu enviar la vostra sol·licitud enviant un correu a planificacio-estrategica.bsf@gencat.cat, especificant nom i cognoms, correu electrònic i la naturalesa jurídica de l’entitat o l’organització a la què pertanyeu, i us enviaran un correu amb la informació i l’enllaç per accedir-hi. El termini és fins el 20 de setembre de 2015. 

Trobareu més informació en el següent enllaç: Generalitat de Catalunya

Data de publicació: 7/9/2015