Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC present als actes de la Diada Nacional de Catalunya<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

El COPEC present als actes de la Diada Nacional de Catalunya

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > El COPEC present als actes de la Diada Nacional de Catalunya<br>


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, entitat catalana i membre de la societat civil, ha estat present en els actes de la Diada Nacional de Catalunya.

Representats per la seva presidenta Rosa Rodríguez i Gascons, s’ha assistit a l’ofrena floral de Rafael de Casanoves, convidats per Òmnium Cultural i a la capçalera de la VIA LLIURE de la Meridiana, convidats per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional de Catalunya.


Enguany ha estat convidat als actes institucionals dels Ajuntaments de Lleida, Tarragona, Girona i Barcelona, malgrat que per coincidència d’agenda dels representants del COPEC a les capitals catalanes només s’ha pogut assistir a l’acte de l’Ajuntament de Barcelona.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya un any més ha fet visible el seu compromís amb la societat catalana i el procés de reivindicació per decidir el seu futur, que viu Catalunya.


Data de publicació: 12/9/2015