Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SIM-COPEC: SERVEI D´INFORMACIÓ MEDIADORA <br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis externs > Servei d´informació mediació (SIM)

SIM-COPEC: SERVEI D'INFORMACIÓ MEDIADORA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Àrea Professional de Mediació  > SIM-COPEC: SERVEI D´INFORMACIÓ MEDIADORA <br>El Col·legi de Pedagogs de Catalunya va signar un conveni el 13 de juliol amb el Departament de Justícia de la Generalitat pel qual esdevé un SIM (Servei d’Informació Mediadora).

L'objectiu és impulsar i difondre la MEDIACIÓ com a metodologia per a la resolució de conflictes en col·laboració amb el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

El SIM-COPEC es presta directament per pedagogs/gues i/o psicopedagogs/gues mediadors/res i consisteix en:

  • Atendre les demandes d’informació amb entrevistes concertades per informar sobre la possibilitat de dur a terme la mediació i el que comporta.
  • Informar sobre els requisits per obtenir assistència gratuïta
  • Contactar amb l’altra part implicada per oferir-li la mateixa informació.
  • Proporcionar el formulari de sol·licitud i orientar i ajudar per emplenar-los.
  • Trametre ambdues sol·licituds de mediació al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya perquè aquest designi la persona mediadora.

QUÈ ENTENEM PER MEDIACIÓ?

El procediment no jurisdiccional de caràcter voluntari i confidencial per facilitar la comunicació entre les persones, per tal que gestionin per elles mateixes una solució dels conflictes que els afecten, amb l’assistència d’una persona mediadora que actua d’una manera imparcial i neutral.

QUI POT DEMANAR-LA?

Qualsevol persona amb capacitat legal pot demanar informació o iniciar un procediment de mediació, mentre sigui part interessada en l’objecte de la mateixa.

COM PUC DEMANAR EL SERVEI D’INFORMACIÓ MEDIADORA DEL COPEC?

Es pot fer la petició per l’entrevista informativa dirigint-vos al Col·legi de Pedagogs de Catalunya:

Av. Mistral, 20 bis, entresòl 2. - 08015 Barcelona

932177799 - Fax 93 292 95 08 - copec@pedagogs.cat

Consultar Horaris COPEC


QUINS SÓN ELS ÀMBITS DE LA MEDIACIÓ?


Data de publicació: 1/9/2016