Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC a les V Jornades de Mediació de Tarragona | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

El COPEC a les V Jornades de Mediació de Tarragona

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > El COPEC a les V Jornades de Mediació de TarragonaEl Col·legi de Pedagogs de Catalunya ha participat, un any més, en l'organització de les V Jornades de Mediació de Tarragona “Mira’t per mediar: Eines i estratègies per a la cura dels professionals”, celebrades el passat mes d'octubre.

Enguany va assistir a l'acte d'inauguració la vocal i responsable del COPEC a Tarragona, Jèssica Casas, que va aprofitar l'ocasió per explicar, a les més de 200 persones assistents a la jornada, de quina manera s'està promovent la mediació des del Col·legi.

A més a més, va transmetre l'interès i la predisposició del COPEC de continuar treballant de forma transdisciplinar en aquest i altres àmbits on la figura del pedagog hi té un paper rellevant.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > El COPEC a les V Jornades de Mediació de TarragonaD'altra banda, en aquesta edició, el Col·legi ha comptat amb la participació en el debat “Estratègies d'autocura dels professionals de la mediació” de la col·legiada i experta en mediació sistèmica Marta Ponce, qui va donar amb la seva expertesa, un valor afegit a les Jornades. 

El col·legi també va estar representat per Josep Armengol, responsable de l'Àrea Professional de Mediació del COPEC que va aportar, amb els seus coneixements, interessants reflexions sobre el món de la mediació. Així mateix, cal fer deferència a totes aquelles pedagogues i pedagogs que amb la seva presència van fer més visible el COPEC.   Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > El COPEC a les V Jornades de Mediació de TarragonaFinalment es van concloure les Jornades en el moment en que la comissió organitzadora va presentar la constitució de la “Taula de Mediació a Tarragona” de la qual la vocal Jèssica Casas en forma part, representant el COPEC. 

Aquesta taula és fruit de l'experiència, l'esforç i la bona entesa entre tots els agents implicats en l'organització d'aquestes jornades, que han motivat a que l'edició d'aquest any hagi estat destinada a un tema tan profund i necessari  com és el de la pròpia cura dels professionals.

De cara a l'any vinent, s'espera que aquells pedagogs que estiguin vinculats i/o interessats en la mediació puguin participar de manera activa en les properes Jornades de Mediació a Tarragona. 


Data de publicació: 16/11/2015