Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Vídeo de promoció de la Pedagogia de l´EHU/ UPV | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

Vídeo de promoció de la Pedagogia de l'EHU/ UPV

De la universitat a la pràctica professional

Des de la Filosofia eta Hezkuntza Zientzien Fakultatea de l'Euskal Herriko Unibertsitatea (EHU/UPV) s'ha dut a terme un projecte en forma de vídeo, en el que queden reflectits alguns dels àmbits i tasques professionals que desenvolupen els pedagogs i pedagogues. El vídeo consta de diferents aparicions de professionals que exerceixen com a pedagogs/gues, explicant en què consisteix la seva tasca. 

El contingut del vídeo es divideix en tres grans blocs, dintre dels quals trobem algunes d'aquestes funcions pedagògiques:

  • Formació contínua: coneixement en organitzacions, mediació d'aprenentatge, orientació sociolaboral, serveis de formació i disseny d'e-learning.
  • Societat i cultura: serveis en administració, intervenció en discapacitats, gestió d'empreses socials, educació en museus i multilingüisme.
  • Investigació i educació: teoria i pràctica educativa, orientació educativa, assessorament en gabinets pedagògics, innovació i recursos i elaboració material didàctic.
Les intervencions d'aquests professionals ens mostren la importància de la pedagogia i del seu exercici professional en diferents contextos d'actuació. Data de publicació: 23/11/2015