Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·loqui Presentació II CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Col·loqui Presentació II CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS

El proper divendres 18 de desembre es realitzarà el Col·loqui de Presentació del "II Congrés de Serveis Socials: Violències en els escenaris actuals", a la Casa del Mar (c/ d’Albareda, 1 Barcelona). 

La presentació de l'acte anirà a càrrec dels representants dels diferents Col·legis organitzadors del Congrés, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC).

A mans de les comissionades es presentaran les Conclusions de la primera edició del Congrés, portat a terme el 2014, i es farà la Presentació del II Congrés que es desenvoluparà el proper 2016. En aquest marc, també es farà la conferència "Impacte de les violències en la vida dels refugiats". L'acte acabarà amb la cloenda i brindis entre els assistents. 

La inscripció al Col·loqui és sense cost i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar Social i Família, de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de Barcelona.


Programa: 

11 h. Presentació de l’acte a càrrec de: 

  • Josep Vilajoanadegà del COPC
  • Núria Carrera, degana del TSCAT
  • Maria Rosa Monreal, membre de la Junta de Govern del CEESC
  • Rosa Rodríguez, presidenta del COPEC

11.45 h. Presentació de les conclusions del I Congrés a càrrec de Maria Rosa Monreal, comissionada 2013-2014 i presentació II Congrés a càrrec de Carolina Pastor, comissionada 2015-2016.

12.15 h. Conferència: "Impacte de les violències en la vida dels refugiats", a càrrec de Bru Rovira, escriptor i reporter de guerra i Paula Farias de MSF (pendent confirmació). Modera José Ramon Ubieto, membre del Comitè Assessor.

13.15 h. Cloenda

13.30 h. Brindis


INSCRIPCIÓ GRATUÏTAData de publicació: 2/12/2015