INICI

Convocatòria Premsa: IV JORNADES ALTES CAPACITATS


CONVOCATÒRIA DE PREMSA

 

La creativitat en l’educació, eix central de les IV Jornades Nacionals d’Altes Capacitats

  • El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya organitzen les IV Jornades Nacionals d’Altes Capacitats

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, COPEC, i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, COPC, organitzen la quarta edició de les Jornades Nacionals d’Altes Capacitats. Les jornades, que tractaran el tema “Educació i Creativitat”, tindran lloc demà, 12 de desembre, a partir de les 8.30 hores, a la Sala d’Actes Oriol Bohigas, de l’Ateneu Barcelonès.

Les IV Jornades Nacionals d’Altes Capacitats se centraran en la creativitat i la flexibilització o acceleració en alumnes amb altes capacitats intel·lectuals, es presentaran els estudis realitzats pels Grups de Treball d’Altes Capacitats del COPEC i del COPC i es conversarà sobre maneres d’intervenció curricular aplicades a l’alumnat amb altes capacitats intel·lectuals.

La creativitat és una aptitud o habilitat específica que es pot ensenyar. Davant d’un problema, els nostres alumnes i futurs creadors han de saber utilitzar les estratègies més eficaces i fer servir la curiositat i el pensament divergent com a part natural del procés d’aprenentatge.


CONVOCATÒRIA DE PREMSA: IV Jornades Nacionals d’Altes Capacitats

Dia

Dissabte 12 de desembre de 2015, a les 8.30 hores

Lloc

Sala d’Actes Oriol Bohigas, de l’Ateneu Barcelonès. Carrer Canuda, 6, Barcelona.  Més informació:

Eva Benedicto, COPC, 618 746 614, ebenedicto@copc.cat

Virgínia Sanuy, COPEC, copec@pedagogs.cat


Data de publicació: 11/12/2015