Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Grau de Pedagogia a la UdG, vídeo promocional | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

Grau de Pedagogia a la UdG, vídeo promocional

Grau de Pedagogia a la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona

Des de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona s'ha fet un vídeo per promocionar el Grau de Pedagogia, on diferents persones, des d'estudiants fins al professorat, expliquen la seva trajectòria i la importància de la pedagogia.

El Grau de Pedagogia que ofereix la Universitat de Girona, proporciona una formació integral i global, ja que el/la pedagog/a ha de ser un professional de l'educació amb una visió àmplia.

Els estudis es basen en la participació de l'alumnat, és a dir, l'alumne/a té un paper actiu donant la seva veu.

Degut a que el pedagog/a es considera un científic de l'educació, durant el Grau, l'alumnat s'endinsa en els diferents àmbits d'aplicació de la pedagogia:

- Àmbit escolar (docència, orientació i diagnòstic, direcció, serveis educatius, etc.).

- Àmbit social (famílies, lleure, ciutat, joves, inclusió social, participació, etc.).

- Àmbit cultural i de la comunicació (centres cívics, equipaments culturals i esportius, museus, mitjans de comunicació, etc.).

- Àmbit laboral (orientació i inserció laboral, formació ocupacional i professional, etc.).

Pel que fa al pràcticum, permet a l'alumnat aprofundir en un d'aquests àmbits, mentre un tutor va guiant la trajectòria dels estudiants.

Per últim, les sortides laborals resulten engrescadores també a nivell personal, ja que "només l'educació ens farà lliures", com ens recorda la professora del Grau de Pedagogia de la UdG, Carme Timoneda.
Data de publicació: 16/12/2015