Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CATALUNYA RÀDIO - M.Concepció Torres: ´Iniciatives de voluntariat en el camp de la Pedagogia´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

CATALUNYA RÀDIO - M.Concepció Torres: "Iniciatives de voluntariat en el camp de la Pedagogia"

CATALUNYA RÀDIO - M.Concepció Torres: "Iniciatives de voluntariat en el camp de la Pedagogia" 11/01/2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > CATALUNYA RÀDIO - M.Concepció Torres: "Iniciatives de voluntariat en el camp de la Pedagogia"


M.Concepció Torres Sabaté
Secretària
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaCATALUNYA RÀDIO: "Iniciatives de voluntariat en el camp de la Pedagogia" a La nit dels ignorants 2.0, amb Xavier Solà Del minut 24:48 al 25:50. 

“Des de l’oficina de Voluntariat posem en contacte els estudiants que tenen interès en fer un voluntariat amb les entitats. Les entitats fan demandes específiques que gestionem des de la pròpia oficina. A part fem formació, juntament amb Creu Roja o amb la Federació Catalana de Voluntariat Social o quan hi havia l’Associació de Voluntariat Europeu. Hem estat fent diferents investigacions juntament amb altres universitats, sempre en l’àmbit del voluntariat, en diferents moments i també en diferents llocs com pot ser des de l’àmbit educatiu, universitari, hospitalari. L’última va ser sobre pobresa.”

“És difícil explicar què em va impulsar a ser voluntària, perquè una de les coses és el no saber dir “no” quan et demanen col·laboració. Comences amb una petita col·laboració i poc a poc vas ampliant aquesta feina. Un altre projecte que he portat més a nivell particular ha sigut el d’explicar contes a diferents escoles. Aquest projecte va estar premiat amb el Premi de Civisme 2014, és una tasca totalment sense ànim de lucre. És una manera de treballar els valors a través dels contes, és un aspecte que he anat treballant els darrers anys.”

“Veig que els més joves veuen molt bé el voluntariat. A la universitat, quan faig una crida de voluntariat (...) veig que la gent respon, els joves responen. A les escoles, cada vegada més, aquesta intervenció i col·laboració social és més present, i des d’allà s’implica a les famílies.”


Data de publicació: 12/1/2016