Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ENSENYAMENT obre BORSA D´INTERINS fins el 08/02/2016 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

ENSENYAMENT obre BORSA D'INTERINS fins el 08/02/2016

Per la RESOLUCIÓ ENS/3081/2015, de 23 de desembre, el Departament d'Ensenyament ha obert la Borsa d'Interins, en centres públics no universitaris, i convoca diferents especialitats. 

S'ha obert una especialitat pròpia de PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES (que compartim amb psicologia)

Orientació educativa (PSI), de les següents demarcacions: 

  • Baix Llobregat
  • Vallès Occidental
  • Girona
  • Catalunya Central

(Especialitats docents, especificades a l'annex de la convocatòria; cossos de mestres, de professors d'ensenyaments secundaris, de professors tècnics de formació professional, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors d'arts plàstiques i disseny i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny en els serveis territorials del Departament d'Ensenyament o en el Consorci d'Educació de Barcelona on manquen candidats)

És important consultar totes les especialitats i els requisits, per si es reuneixen els requisits per alguna de les especialitats convocades.

Els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues podeu consultar quins són els ensenyaments que podeu impartir i a quines especialitats. En els següents enllaços trobareu la informació, a través d'un aplicatiu que Ensenyament posa a disposició:


El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 18 de gener fins al 8 de febrer de 2016, ambdós inclosos. L'accés a l'aplicació telemàtica per tramitar la sol·licitud es troba a la pàgina d'internet del Departament d'Ensenyament http://www.gencat.cat/ensenyament

Data de publicació: 18/1/2016