INICI > Grups de Recerca > Orientació

anterior

Grup de Recerca d'Orientació

PENDENT DE COORDINACIÓ
ContactarPresentació

El Grup de Recerca d'Orientació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, que neix l'any 2016, és un espai per compartir experiències, investigar i proposar accions de millora en relació a l'àmbit de l'orientació acadèmica, personal i professional dins dels tres camps d'actuació de la pedagogia i la psicopedagogia: el context educatiu, social i empresarial. Té com a finalitat construir un espai de trobada entre els col·legiats i col·legiades (i estudiants associats/des) interessats en l'orientació de la pràctica i de l'acadèmia per estudiar cap a on va l'orientació del segle XXI. Des d'aquesta òptica s'intentarà buscar sinergies que aproximin la recerca i la pràctica amb l'objectiu de potenciar la transferència i la divulgació del coneixement de l'orientació com a disciplina. 


Objectius

  • Crear un espai d'intercanvi d'idees i propostes en temàtiques d'orientació. 
  • Col·laborar en projectes per analitzar les pràctiques d'orientació. 
  • Aportar elements en relació a les competències i funcions que han d'adquirir els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues de l'orientació. 
  • Reflexionar sobre els reptes de l'orientació en l'actualitat.


A qui va dirigit el grup i com s'organitza 

Aquest grup va dirigit a col·legiats i col·legiades i estudiants associats/des interessats en l'orientació, que vulguin compartir i debatre envers la millora de la disciplina. Es realitzaran trobades en el Col·legi i seguiment a través del fòrum en relació als projectes d'interès que sorgeixin internament per part de membres del grup.


Data de publicació: 5/2/2016