Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com NdP: INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > La veu del COPEC

NdP: INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA

NOTA DE PREMSA INAUGURACIÓ SEU COPEC-GIRONA

Girona, 30 de gener de 2016

Avui 30 de gener s’ha inaugurat la seu del Col·legi de Pedagogs a Girona. Esdeveniment que dóna més projecció al COPEC i a la pedagogia a les comarques gironines. 

La inauguració de l’acte ha anat a càrrec de Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs i de Marta Pagès, vocal de COPEC-GIRONA. Han posat de manifest l’orgull de disposar d’aquesta nova seu, ampliant la xarxa del Col·legi per tot el territori català, objectiu d’aquesta IV Junta de Govern del COPEC. La presidenta ha fet un especial agraïment a Marta Pagès, per assolir aquest repte, pel seu compromís, esforç i dedicació i un reconeixement a les seves antecessores: Montse Musellas (2006-2010) i Victòria Rodríguez (2010-2014). Ha agraït al CEESC-GIRONA per la seva generositat en obrir les portes de casa seva per donar cabuda a la seu del Col·legi en terres gironines.

Ambdues han remarcat que amb la nova seu es podrà millorar l'atenció dels col·legiats i col·legiades de les comarques gironines i també es disposarà d'un espai físic que permetrà portar a terme diferents esdeveniments que des del Col·legi es vagin organitzant a Girona. En paraules de la presidenta “COPEC-GIRONA és vostre col·legiats i col·legiades feu arribar a Marta Pagès, les vostres inquietuds, les vostres iniciatives i la vostra veu. Queda inaugurada la seu COPEC-GIRONA, la vostra, la nostra, la de tots!”. 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > NdP: INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > NdP: INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA

En el marc de l'acte s'ha realitzat la Presentació dels Grups de Treball (GT) del COPEC, moderada i conduïda per Victòria Gómez, vicepresidenta i responsable dels GT del COPEC, destacant que els GTs són motor de coneixement, per excel·lència, al voltant de les especialitats de la Pedagogia i la Psicopedagogia professional. Victòria Gómez remarca “Els Grups de Treball són braços llargs de la Pedagogia que apropen al Col·legi a les realitats professionals canviants de la societat”. 

Els coordinadors i coordinadores dels grups han donat a conèixer els projectes i activitat duts a terme durant el 2015; Pilar Morral, coordinadora del GT Pedagogia Social, Pilar Roca, coordinadora del GT Pedagogia i Escola, Mónica Fernández, coordinadora del GT Altes Capacitats, Joan Gamero, coordinador del GT Mediació, i Anna Ferré, coordinadora del GT Joc i Joguina.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > NdP: INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title= Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title= Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title= Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=

La cloenda, per Marta Pagès, vocal de COPEC-GIRONA, ha estat el tancament d’un acte distès, amè i emotiu, en el que s’ha pogut copsar la força i energia del Col·legi, per créixer i fer-se visible arreu del territori català. En paraules de Marta Pagès “Espero que aquest sigui el primer de molts actes, esdeveniments i trobades en aquesta seu i que amb l’expertesa i saber de tots els col·legiats/des que tenim, puguem anar creixent com fins ara hem fet al llarg d’aquests anys”.

S'ha donat pas a un brindis per la SEU COPEC-GIRONA amb els col·legiats i col·legiades presents, els representants d’institucions i organitzacions gironines que hi han pogut ser-hi presents com la Universitat de Girona (UdG), el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i la Fundació Josep Pallach. Així com amb el responsable dels Serveis Educatius i de Formació dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


 Més informació: 
Àngela Carrasco, Responsable de COMUNICACIÓ: comunicacio@pedagogs.cat 
Marta Pagès, Vocal de COPEC-GIRONA: marta.pages@pedagogs.cat 


CONVOCATÒRIA DE PREMSA 

INAUGURACIÓ SEU COPEC-GIRONA

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya disposa d'una nova seu a Girona, fita que permetrà millorar l'atenció dels col·legiats i col·legiades de les comarques gironines i disposar d'un espai per portar a terme els esdeveniments que des del Col·legi es vagin generant en el futur. 

L'Acte d'Inauguració es durà a terme el proper 30 de gener de 12 a 13:30 h. a les instal·lacions del CEESC-GIRONA, on estarà ubicada la seu de COPEC-GIRONA, fruit de la bona entesa entre ambdós col·legis professionals. Ens acompanyaran col·legiats i col·legiades de les comarques gironines, representants d'entitats gironines amb les que mantenim col·laboració, així com amb representants de les nostres institucions catalanes a nivell local i de país.

Dia: 30 de gener de 2016 
Hora: 11:30 h. 
Lloc: Seu de COPEC-GIRONA, Ibèria, 4, de Girona 

PROGRAMA DE L’ACTE:

11:30 a 12:00 - Rebuda dels assistents.

12:00 a 12:15 - Coinauguració a càrrec de Rosa Rodríguez, presidenta i de Marta Pagès, vocal de COPEC-GIRONA. 

12:15 a 12:30 - Presentació dels Grups de Treball (GT) del COPEC, a càrrec de Victòria Gómez, vicepresidenta i responsable dels GT del COPEC. 

12:30 a 13:15 - Presentació del GT Pedagogia Social (GTPS), del GT Pedagogia i Escola (GTPE), del GT Altes Capacitats (GTAC), del GT Mediació (GTM), i del GT Joc i Joguina (GTJJ), moderat per Victòria Gómez, vicepresidenta i responsable dels GT del COPEC.

13:15 a 13:30 - Cloenda a càrrec de Marta Pagès, vocal de COPEC-GIRONA. Es prega confirmació d'assistència a: comunicacio@pedagogs.cat 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=


CONTACTE: 
Àngela Carrasco, Responsable de COMUNICACIÓ: comunicacio@pedagogs.cat
Marta Pagès, Vocal de COPEC-GIRONA: marta.pages@pedagogs.cat


Data de publicació: 30/1/2016