Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2015 a GIRONA<br>Veure, mirar, educar<br>COORGANITZADES PER UdG-COPEC-SER.GI: del 7 al 9 d’abril | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2015 a GIRONA
Veure, mirar, educar
COORGANITZADES PER UdG-COPEC-SER.GI:

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2015 a GIRONA<br>Veure, mirar, educar<br>COORGANITZADES PER UdG-COPEC-SER.GI: del 7 al 9 d’abril

L'ÚS DEL MATERIAL AUDIOVISUAL PER PART DELS EDUCADORS

El tema central d’enguany per les Converses Pedagògiques és l’ús que els educadors poden fer del cinema i els materials audiovisuals en general.

Organitzades pels Estudis de Pedagogia de la Universitat de Girona (UdG), la Fundació Servei Gironí de Pedagogia Social (Ser.Gi) i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC). El COPEC té conveni amb la Universitat de Girona i amb la Fundació Ser.Gi.

Marta Pagès, responsable del COPEC a Girona, participa en la «Inauguració de les Converses Pedagògiques», i M. Concepció Torres, secretària de la Junta de Govern del COPEC, doctora en Pedagogia i directora del Grup de Recerca del COPEC: Pedagogia i Europa, participa com a ponent en la Conferència «El cinema i els audiovisuals com a eina pedagògica».

Les Converses Pedagògiques van adreçades als estudiants del Grau en Pedagogia, a la resta d'estudiants de la Facultat d'Educació i Psicologia i del conjunt de la UdG, als professionals del món de l'educació i, en general, a totes les persones que tenen interès per l'educació i els reptes que se li plantegen.

L'accés a tots els actes de les Converses Pedagògiques és lliure.

Formulari d'inscripció


Data de publicació: 7/3/2015