Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC a la Universitat Rovira i Virgili | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

El COPEC a la Universitat Rovira i Virgili

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > El COPEC a la Universitat Rovira i Virgili

El passat 12 de febrer, la presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Rosa Rodríguez i Gascons, va fer una xerrada a l’alumnat de 2n de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili per tal de donar a conèixer el COPEC, les seves funcions i les diferents sortides professionals que té la Pedagogia.

La xerrada comença amb la presentació del COPEC: què és, què fa pels professionals de la pedagogia i per la societat en general, i el Codi de Deontologia. A continuació, s’explica com es genera el coneixement, a partir del Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company, els Grups de Treball, la Revista EIX i els articles Parlem de Pedagogia

Pel que fa a les sortides professionals del pedagog/a, la presidenta explica les tres funcions principals: de desenvolupament, organitzativa i analítica. A més, es fa referència als tres contextos: educatiu, social i empresa, tot descrivint els àmbits i subàmbits en els que es desenvolupa la tasca pedagògica.

Una de les funcions del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, és la de col·laborar amb les universitats per tal de treballar conjuntament la part acadèmica amb la professional. Així doncs, sempre resulta agradable poder transmetre la tasca pedagògica de tots i totes els i les professionals a tots aquells futurs pedagogs/gues.

Data de publicació: 22/2/2016