Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com V Jornades Repensem l’Escola | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

V Jornades Repensem l’Escola

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > V Jornades Repensem l’Escola


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, representat per la Vocal de Girona, Marta Pagès, ha participat en l’organització de les V Jornades Repensem l’Escola: El conflicte com a oportunitat. L’escola espai de trobada, organitzades pel Moviment de Renovació de Girona, que ha comptat també amb la col·laboració organitzativa de la Fundació Ser.gi. L'acte ha tingut lloc el divendres 26 i dissabte 27 de febrer a l’escola Pericot de Girona.


Un acte amb una finalitat clara i concreta: el canvi, el compromís, i la participació a partir de la reflexió, la intervenció pedagògica i la crítica constructiva.En l'acte hi han participat múltiples experts en l’educació, els quals a partir de diferents Converses Pedagògiques, han pogut compartir amb els participants, coneixements educatius i generar espais de debat i participació que han permès repensar i formular mirades diferents cap a l’educació i la concepció de les situacions reals que tenim de l’escola. Una d’elles, ha estat la del pedagog i coordinador del Grup de Treball de Mediació del COPEC, Joan Gamero, que ha dinamitzat la Conversa: Les emocions a l’escola.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > V Jornades Repensem l’Escola

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > V Jornades Repensem l’Escola

Aquest any, la temàtica de les Jornades pretenia redibuixar com l’escola pot ser un espai de trobada on qualsevol dels conflictes que s’hi generen, poden arribar a ser una oportunitat pel canvi i la millora.

Un acte dinàmic i fresc, compromès i innovador que promou l’educació, a partir d’experiències pedagògiques on tots hi tinguem un paper participatiu i de canvi, que respongui a la realitat i a les necessitats emergents socials i culturals.


Data de publicació: 4/3/2016