Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC-GIRONA: Xerrada <i>MARCA PROFESSIONAL</i><br>10/05/16 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

COPEC-GIRONA: Xerrada MARCA PROFESSIONAL
10/05/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > COPEC-GIRONA: Xerrada <i>MARCA PROFESSIONAL</i><br>10/05/16


XERRADA SOBRE "MARCA PROFESSIONAL"I TU, TENS MARCA PROFESSIONAL EN L'ENTORN DIGITAL? CAL TENIR UNA ESTRATÈGIA PERSONAL? 

INSCRIPCIONS

PRESENTACIÓ

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, des de la Vocalia de Girona, organitza aquesta xerrada adreçada als col·legiats i col·legiades, estudiants afiliats/des, i en general a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues i estudiants de pedagogia i psicopedagogia, amb l'objectiu d'abordar el concepte de 'Marca Professional Digital' des d'un enfocament optimista i pràctic, que permeti prendre consciència dels elements que la composen i quin és el ventall d'oportunitats que es posen a l'abast, tant per als professionals com per les organitzacions o projectes professionals en els que estan embarcats. 

CONTEXT

El món digital no és una elecció ni una tendència, és ja un fet. I cal que els professionals que encara no han pujat a l'AVE digital, reflexionin sobre aquesta evidència. No es tracta d'estar a favor o en contra; ni de muntar arguments encoratjadors o per contra exposar els riscos; ni de si hi ha o no retorn de la inversió de per exemple "viure" en les xarxes socials professionals. Del que es tracta és d'incorporar al nostre "mindset" que aquesta és la nova realitat i que els mons offline/online estan delimitats per una línia molt fina. 

En aquest nou entorn on el "digital" cada vegada s'immisceix més en les nostres vides, en les nostres feines, en com ens relacionem, ens comuniquem, consumim i treballem… cal reflexionar sobre el paper que juguem les persones. Vivim en l'era de l'empoderament de les persones i es fa latent la necessitat que cadascú de nosaltres disposi d'una presència digital clara, atractiva i activa: la Marca Professional Digital.

CONTINGUTS

  1. El món digital, el canvi de paradigma i l'empoderament de les persones. 
  2.  La Marca Professional Digital: elements que la composen i les oportunitats.
  3. Les xarxes socials com a aparador professional: LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram. 
  4. La meva estratègia personal: consells pràctics.
  5. El co-branding entre la meva Marca Professional com a treballador i la Marca Empresària de l'organització en la que estic embarcat. 
EXPERTA QUE INTERVINDRÀ: 
  • ALICIA LINARES ROGER. Pedagoga i Personal Brander, acompanya a professionals a desenvolupar una Marca Personal fidel al seu talent. També és Formadora Digital i Consultora en l'àmbit dels RRHH Digital. Llicenciada en Pedagogia i Màster en Gestió i Direcció de Recursos Humans a l'Empresa per la Universitat de Barcelona. 
DATA: Dimarts 10 de maig de 2016


HORARI: de 18 a 19:30 h.


LLOC: Seu del COPEC-GIRONA:  Ibèria, 4, 17005 Girona COM ARRIBAR
INSCRIPCIONS - Activitat sense cost. Es lliurarà certificat d'assistència.ORGANITZA: 
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > COPEC-GIRONA: Xerrada <i>MARCA PROFESSIONAL</i><br>10/05/16 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > COPEC-GIRONA: Xerrada <i>MARCA PROFESSIONAL</i><br>10/05/16


Per a més informació podeu enviar correu electrònic a: formacio@pedagogs.cat