Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Nova Edició de les Jornades de Món Empresarial | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

Nova Edició de les Jornades de Món Empresarial

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > Nova Edició de les Jornades de Món Empresarial

El passat  11 de març van tenir lloc les jornades del Món Empresarial: “Vies de finançament en el nou entorn econòmic”, en el marc del Saló Futura 2016, a les que va assistir la Vocal d’Empresa del Col·legi de Pedagogs, Eva Font

La presentació de l’acte va anar a càrrec de la Sra. Laura Pons, editora de la revista Món Empresarial i l’obertura a càrrec del Sr. Joan Trayter, Catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Girona. 


Seguidament el Dr. Joan Tugores, Catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona va exposar la seva conferència sobre el marc econòmic de 2016 indicant quins avantatges i inconvenients hi ha actualment en l’apertura de negocis a nivell estatal i internacional i com les inversions econòmiques han modificat el funcionament de les actuals empreses. Joan Tugores va apostar per una inversió productiva que faciliti el creixement laboral i econòmic. 

El Sr. Ferran Amago, Degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya, en la seva conferència va remarcar el treball que realitzen des dels Col·legis Professionals per tal de crear vincles a nivell estatal i internacional i donar suport i emparar els/a les professionals col·legiats/des. 

El Sr. Xavier Bernadí Gil, Director General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya va concloure l’acte remarcant el treball que s’està duent a terme per recolzar i facilitar el treball empresarial en el marc del nostre país. 

De nou des del COPEC s'ha assistit a aquestes jornades que aposten per l’àmbit de l’emprenedoria i la inserció i promoció del Pedagog/a i Psicopedagog/a en aquest sector.

Data de publicació: 29/3/2016