Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC-GIRONA: PROPERES ACTIVITATS FORMATIVES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

COPEC-GIRONA: PROPERES ACTIVITATS FORMATIVES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > COPEC-GIRONA: PROPERES ACTIVITATS FORMATIVES

Des de la Vocalia de Girona presentem dues activitats formatives, en format de xerrada i taller, que es portaran a terme a la seu del COPEC-GIRONA els propers dimarts 26 d’abril i 10 de maig, de 18 a 19:30 h.

 

El COPEC GIRONA aposta per propostes formatives, en petit format, adreçades als col·legiats i col·legiades, estudiants afiliats/des, i en general a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues i estudiants del grau de pedagogia i psicopedagogia, per tal de donar eines i recursos professionals, intercanviant i compartint experiències, des de la vessant Emprenedora. 


També, es pretén abordar conceptes actuals importants, com és el de “Marca Professional”, per a prendre consciència de les oportunitats que tenim com a professionals, en el nostre camp d’intervenció des de la pedagogia i psicopedagogia.

 

En els següents enllaços hi trobareu els programes, des d’on també podeu fer la vostra inscripció:

 

 

Ambdues activitats formatives són sense cost. Esperem que aquestes propostes siguin del vostre interès i us animeu a participar-hi.

 


Marta Pagès Rams
Vocal de Girona
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

www.pedagogs.cat


Data de publicació: 4/4/2016