Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com TARRAGONA RÀDIO - Carme Ponce: ´Activitat La Doctora Kuentux. COPEC-TARRAGONA a Tarragona Saludable´ 18/04/2016 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

TARRAGONA RÀDIO - Carme Ponce: "Activitat La Doctora Kuentux. COPEC-TARRAGONA a Tarragona Saludable

TARRAGONA RÀDIO - Carme Ponce: "Activitat La Doctora Kuentux. COPEC-TARRAGONA a Tarragona Saludable" 18/04/2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > TARRAGONA RÀDIO - Carme Ponce: "Activitat La Doctora Kuentux. COPEC-TARRAGONA  a Tarragona Saludable" 18/04/2016


Carme Ponce Alifonso
Membre de la Comissió de Deontologia
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaTARRAGONA RÀDIO - Carme Ponce: "Activitat La Doctora Kuentux. COPEC-TARRAGONA  a Tarragona Saludable" a El Matí de Tarragona Ràdio. Del minut 5:13 al minut 15:35. 

"Es farà un taller, un conta-contes que porta per nom "La doctora Kuentux" en el que es farà una revisió mèdica per tenir cura de les emocions a través dels sentits. És una activitat adreçada a nens petits sobretot, entre 2 i 9 anys, i també a les seves famílies."

"El Col·legi de Pedagogs de Catalunya està molt implicat als temes de salut. De fet, hi ha diferents Grups de Treball al COPEC i un d'ells és el de Salut Terapèutica i Qualitat de Vida. També s'ha format part del Pacte per a la Infància a Catalunya on hi ha entitats i organismes, col·legis professionals, en el que s'intenten practicar polítiques que asseguren el benestar de la infància. (...)Un dels àmbits prioritaris és la salut."

"Quan parlem de salut, evidentment parlem de molts temes: malalties, hàbits alimentaris, del tema de les adiccions,etc., però també del tema de l'assertivitat, la importància de desenvolupar habilitats per fer front a sentiments i a través d'aquests contes s'intenta això, fomentar habilitats i donar a a conèixer aquells sentiments que ens fan desenvolupar-nos com a persones."

“Voldria destacar el paper de la vocal de Tarragona Jèssica Casas, que avui no ha pogut estar aquí amb nosaltres, perquè ella intenta liderar la vocalia promovent activitats i relacions amb institucions i entitats. Aquest és el primer cop que nosaltres com a Col·legi de Pedagogs estem a la Xarxa de Tarragona Saludable.”

“La persona que farà el Contacontes és la Doctora en Pedagogia Conxa Torres, que va rebre fa poc el  Premi Serra i Moret, sobre el treball pedagògic ‘Els contes, un valor per a la creativitat’. Té una llarga experiència de contacontes, explicant contes a infants  d’entre 2 i 9 anys a les escoles de Tarragona i Reus. No només fomenta la lectura amb els tallers sinó també tots els valors que poden aportar els contes ”

Data de publicació: 18/4/2016