Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC-TARRAGONA: ÈXIT DE LA DOCTORA KUENTUX | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

COPEC-TARRAGONA: ÈXIT DE LA DOCTORA KUENTUX

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > COPEC-TARRAGONA: ÈXIT DE LA DOCTORA KUENTUXEl passat dijous 21 d'abril, dins de les activitats de l'"ABRIL, MES DE LA SALUT" de Tarragona Saludable (Ajuntament de Tarragona), es va dur a terme l'acte pedagògic "CONTACONTES: LA DOCTORA KUENTUX. UNA REVISIÓ MÈDICA PER TENIR CURA DE LES EMOCIONS A TRAVÉS DELS SENTITS, organitzat per COPEC-TARRAGONA. 

Activitat conduïda per Carme Ponce, membre de la Comissió de Deontologia del COPEC, en representació de la vocal de Tarragona, Jèssica Casas, que es va realitzar a la seu de COPEC-TARRAGONA a càrrec de la Doctora en Pedagogia M. Concepció Torres, secretària de la Junta de Govern del COPEC. 


El Contacontes va ser un èxit de participació, fent ressò i donant visibilitat al Col·legi, a COPEC-TARRAGONA i a la pedagogia, en una especialitat poc coneguda com és la de l'àmbit de la salut. El bon acolliment per part dels nens i nenes, pares i mares, avis i àvies... -unes 40 persones entre grans i petits- va propiciar un acte participatiu, interactiu i divertit. M. Concepció Torres, amb gran habilitat interpretant el personatge de la Doctora Kuentux, introduí continguts a través de contes per a fer un viatge per les emocions, els sentiments i la salut.

L’acte va concloure amb repartiment de caramels i globus per als més petits, mentre la resta d’assistents, tant les famílies com els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, van intercanviar bones impressions que havien tingut del taller, fent incís en l'atenció que havien prestat els nens i nenes durant l’activitat. 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > COPEC-TARRAGONA: ÈXIT DE LA DOCTORA KUENTUX Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > COPEC-TARRAGONA: ÈXIT DE LA DOCTORA KUENTUX

Aquesta activitat ha estat el tret de sortida per la reactivació de l'atenció a la Seu de COPEC-TARRAGONA; a partir del proper 5 de maig tots els dijous de 15 a 19 h.


Data de publicació: 25/4/2016