Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El XAPSLL organitza el Recompte 2016 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

El XAPSLL organitza el Recompte 2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > El XAPSLL organitza el Recompte 2016


El COPEC, com a entitat implicada en la lluita contra les desigualtats i en la justícia social i membre del Consell Municipal de Benestar Social, es fa ressò del Recompte de persones sense sostre 2016 organitzada per la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar de la ciutat de Barcelona (XAPSLL), que es durà a terme el proper 18 de maig, amb l'objectiu d'obtenir un major coneixement del volum i característiques de la població en aquesta situació a Barcelona.

La nit del recompte es formaran equips de ciutadans voluntaris, coordinats per persones amb experiència en el treball social amb aquest col·lectiu, per recórrer els carrers i parcs de la ciutat per comptar les persones que hi pernocten.

Des de la XAPSLL animen a participar-hi en aquesta activitat per prendre consciència d'aquest problema molt present als nostres carrers i que ens passa per alt.

Aquells que estigueu interessats, podeu fer la vostra inscripció en el següent enllaç: recompte.barcelonaData de publicació: 4/5/2016